About Us

muotoilutoimisto 2loops

tulevaisuuden muotoilua

Teemme tänään valintoja, jotka vaikuttavat huomiseen. Me kehitämme ratkaisuja, joilla on positiivisia vaikutuksia ympäristöömme, ihmisiin ja talouteen.

Ilmaston tilan vuoksi tarvitsemme nopeita ratkaisuja ja siirtymistä kiertotalouteen. Tuomme muotoilu-osaamisen supervoimaksi tähän muutokseen. Luomme uusia innovaatioita, palvelukonsepteja ja toimintamalleja monialaisessa yhteistyössä.

2Loops on digitaalinen muotoilutoimisto. Olemme tavoitettavissa verkon välityksellä ympäri maailman!

designtiimi

Laura Huovinen
laura huovinen

Valintamuotoilija
Sisustusarkkitehti

Tiina Hirvanen
Tiina Hirvanen

Palvelumuotoilija
Sisustusarkkitehti

Tutta Oittinen
TUTTA OITTINEN

Vastuullisuus-
asiantuntija

Olemme idearikas, innovatiivinen ja energinen tehotiimi. Meillä on vahva tahtotila luoda kestävämpää maailmaa ja käyttää luovuuttamme hyvään. Sosiaaliset taidot ja empaattisuus ovat vahvuuksiamme. Meitä yhdistää arvomaailma sekä halu luoda terveempää ja hyvinvointia edistävää työkulttuuria.

arvoistamme

kestävyys

Kestävyys on ytimessä kaikessa tekemisessämme. Tuomme muotoilijoina ammattitaitomme osaksi työtä, jota tehdään yhdessä kestävän tulevaisuuden puolesta. Haluamme edistää YK:n kestävän kehityksen tavoitteita (Agenda 2030) ja vauhdittaa kiertotalouteen siirtymistä muotoilun keinoin. ​

Edellytämme kestävää toimintaa ennen kaikkea itseltämme, mutta odotamme sitä myös asiakkailtamme ja yhteistyökumppaneiltamme. Kestävyysajattelu ja -tavoitteet ovat mukana jokaisessa projektissamme. Yhdessä onnistumme!

hyvinvointi

Luomme ympärillemme tervettä, hyvinvoivaa ja innostavaa työkulttuuria. Haluamme muuttaa työkulttuuria yhteisöllisempään ja inhimillisempään suuntaan. Olemme helposti lähestyttäviä, aitoja ja avoimia. Pidämme huolta toisistamme ja omista rajoistamme.

merkityksellisyys

Meille on ylpeyden aihe tehdä merkityksellistä työtä ja olla vaikuttamassa yhteiseen tulevaisuuteen. Haluamme kehittää ratkaisuja, joilla on positiivisia vaikutuksia ympäristöön ja yhteiskuntaan.